A Thunderstorm blog bemutatkozik


Kedves Látogató!

Üdvözöllek nálam!

Ezen a blogon az Eclipse-et olvashatod Edward szemszögéből. Mit érzett, mikor Bella visszautasította a leánykérést? Hogyan élte meg, ahogy Bella és Jacob barátsága egyre szorosabbá válik? Mi játszódott le benne, amikor távol kellett maradnia a tűzvonaltól, és amikor végül szemtől szembe állt Victoriával? Remélem, minderre fény derül a történetben. :)

Jó olvasást kívánok Neked! :)

Érezd jól magad nálam, és kérlek, tisztelj meg pár sorban a véleményeddel! :)

Köszönettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>


Idézet

„Alszik. Üldözte őt a sors ezernyi bajjal,
És mégis élt, amíg mellette volt egy angyal.
Meghalt. Oly egyszerű a magyarázata:
Mikor a nap lemegy, beáll az éjszaka.”

/Viktor Hugo/



2011. június 13., hétfő

SZÜNET



Sziasztok!

Sajnálom, hogy ilyen jellegű döntést hoztam, de úgy érzem, hogy ezt most egyszerűen muszáj, különben becsavarodok.

A TÖRTÉNET BELÁTHATATLAN IDEIG SZÜNETEL!

Nem mondom, hogy végleg abbahagyom, de most meg kell szabadulnom tőle egy időre. Túl sok munkám van az írásaimban ahhoz, hogy egy ismeretlen senki odajöjjön a honlapomra és kioktasson, hogy hogyan kellene írnom a történeteket, milyen gyakran kellene frisselnem, hogyan kellene bánnom az olvasótáborommal. Főleg, hogy életem nagy lehetőségébe is belerondít. Sem az előző, sem a mostani éjszaka nem sikerült kipihennem magam. A gyomrom görcsben van az idegtől, mert szerda éjfélig be kell küldeni az Ulpius-ház Kiadó írópályázatára szánt műveket, és nekem most is azon kellene dolgoznom, de egyszerűen nem megy. Legszívesebben a honlapot is megszüntetném.
Rendszeres, kiszámítható frisset szeretne az ismeretlen, de eddig még egyetlen egyszer sem méltóztatott kommentelni. Állítólag más oldalakon, ahol számára megfelelő ütemben frissel az író, ír véleményt. Olyan szinten fel vagyok háborodva, hogy majd felrobbanok. A kéziratom még félkésznek sem mondható, és az illetőnek kb. az élettől is sikerült elvennie a kedvem. Nem felel meg, amilyen ütemben írom a történeteket? Nem kell engem olvasni! Ilyen olvasóra egyszerűen nem tartok igényt!
Nagy kihívásnak tartottam megírni ezt a történetet, de az elejétől kezdve több vele a vesződség és a probléma, mint amennyi örömöt lelek benne. Egyébként közölném a kedves ismeretlennel, hogy igen, a szünet az ő hibája, illetve a Full Moon című történetem blogján mai napig gyűlnek az olvasók, annak ellenére, hogy már vagy egy éve áll a történet. Ott senki nem vetemedik ilyesmire, mint amire ő.
Sajnálom, hogy ezzel a rendszeresen kommentelő, hűséges olvasóimat büntetem, de még csak gondolni is képtelen vagyok erre a történetre, mert felfordul a gyomrom.
A Bleedinget is egy hasonló egyén miatt szüntettem meg. Azt reméltem, hogy ettől észbe kapnak az ilyenek, de tévedtem.
Azt gondolom, hogy az az én magánügyem, hogy milyen ütemben írom a történeteimet. Én frisselek, az olvasó pedig kommentel. A kedves ismeretlen úgy gondolja, semmi értelme, hogy véleményt írjon.
Nos, kezdem úgy érezni, hogy a stressz, amivel a blogolás és az egész onlineírás jár, nem éri meg.

Sajnálom, ha csalódást okoztam.

Szép napot Mindenkinek!

Szeretettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>



25 megjegyzés:

  1. Őszintén sajnálom a döntésedet eddig hűen olvastam a soraidat,sőt nagy örömömre szolgált minden egyes új fejezet.
    Remélem hamar kiengesztelődsz és újra olvashatom a történetet.Kár,hogy egyesek nem tartják tiszteletben mikor és hogyan töltöd fel és frissíted az oldalt.
    Térj vissza hamar történettel együtt!
    Sokszor üdvözöl hű olvasód!

    Marcsi

    VálaszTörlés
  2. Hogy lehetnek egyesek ilyen szemetek???
    Ha Ő ennyire nagy szakértő,akkor miért nem csinál saját blogot???
    Az a Te magánügyed,hogy mikor és mennyit frissítesz.
    Senki nem kérte meg ezt a Barmot (már bocsi) hogy idejöjjön prédikálni.
    Nagyon sajnálom Aby!
    Remélem hamar rendbe jössz.
    Szerintem igenis nagyon jó vagy.
    Én nagyon szeretem a műveidet.
    És szerintem megéri várni rájuk.
    Remélem sokan írnak még neked és ezek a lelkesítő szavak sokat fognak neked jelenteni.
    Én eddig úgy éreztem hogy senki nem ért meg engem...sem a barátaim...sem a szüleim...senki.
    De amióta a blogaidat olvasom,úgy érzem kezdem összekapni magam és már nem érdekel hogy mindenki azt hiszi különc vagyok...meg ilyenek,mert tudom hogy te és azok akik a blogodat olvassák megértenek.
    Sajnos Én nem szoktam komikat írni,mert nem szoktam még meg,hogy fontos lenne a véleményem,de már töröm a fejem rajta,hogy te amennyit adtál nekem én is megpróbálok mindenhova valami kis véleményt írni :)
    és szerintem az ilyen alakok véleménye nem számít.
    Azt javaslom hogy most pihenj egy jó nagyot,aztán frissen,újult erővel térj vissza.
    Azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom,hogy mi várni fogunk rád.
    Én legalábbis biztosan :)
    Puszil:Orsy

    VálaszTörlés
  3. Szia Aby!

    Igaz, én sem kommenteltem még, csak egyszer a "Szerelmünk gyümölcse - Hangok" miniregényedre. Ettől még ez nem jelenti azt, hogy nem tetszik, ahogyan írsz. Bevallom, csak ezt a két történetet olvasom, mivel nem szeretek online olvasni, de elég nagy alkonyat függő vagyok. :) A lényeg, hogy remélem, nem én írok utoljára neked, és látni fogod, hogy mennyien szeretik olvasni a történeteid. Rosszakarók pedig mindig vannak, akiknek persze fogalmuk sincs arról, mit is utálnak, mert nem értenek hozzá!
    Én azt tudom, hogy ahogy Te írod Edward szemszögét, úgy senki sem tudná! Annyira jól bele tudom élni magam! Tehát fel a fejjel! Sokan állunk melletted!
    Pusssz: Angi

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozom az előttem szólóhoz, én sem írtam eddig kommentet, amit most nagyon sajnálok.
    Köszönök Neked minden örömteli percet, amit a műveid olvasásával töltöttem és remélhetőleg a jövőben is fogok. Bízom benne, hogy az erőd visszatér, és talán ezt is folytatni fogod.
    Minden jót, sok sikert kívánok !!!
    Üdv Timi

    VálaszTörlés
  5. Szia Drága!

    Teljesen el vagyok keseredve, hogy ilyen döntésre jutottál. Mivel, hogy végig követtem a "kedves" illető beszólásait, megértelek. Elég szomorú, hogy egyesek veszik a bátorságot, és meggondolatlan önös érdekből tönkreteszik egy remek író napjait, írás kedvét. Bele se gondolnak, hogy mennyi munkába kerül egy ilyen blog, /egyszerre több is/, igényes megírása, folyamatos frissítése. Nem értik, pedig rengetegszer leírtad, hogy mennyire fontos a visszajelzés, még ha pár szó is. Lehet negatív kritikát is írni, az is lehet építő, de csak azért írni, hogy mikor lesz friss, és követelőzni csúnya dolog.Eleinte én sem írtam, de fokozatosan megértettem, hogy mennyire fontos a visszajelzés, azóta minden műhöz írok.
    Azt gondolom, hogy akik szeretik a blogjaidat olvasni, megértik mennyire fontos lehetőség előtt állsz, mennyi minden akadály jöhet közbe, ha írsz.Én türelmesen várok Rád bármeddig, remélem valamikor folytatod, hisz nagyon magasra raktad a mércét a Te Edwardoddal, nekem a Tied a kedvencem.
    Sajnos az ilyen hozzászólásokat, követeléseket nem tudod elkerülni, ilyenkor gondolj azokra, akik imádják az írásaidat.
    Remélem nyújtottam egy kis vigaszt.
    Puszi: Judit

    VálaszTörlés
  6. Szia!!
    Én sem kommenteltem még, de folyamatos olvasód vagyok, és eléggé rosszul esik hogy egy ilyen mihaszna senkiházi miatt minket büntetsz, akik szintén nem tehetnek róla hogy néhány idióta abban leli örömét ha valakit megbánthat. Szépen várjuk mindig a friss és nem panaszkodunk ha nem jön csak kéthetente egyszer!!! De nem minket kéne büntetni vele! Elhiszem hogy eleged van belőle, de akkor miért nem csinálsz zárt blogot amire csak meghívóval lehetne belépni?? Ott biztos nem lenne semmi gáz, és te is nyugodt lehetnél, mert nem kapnál mindenféle idegesítő és felháborító kommenteket illetve beírásokat a chat-be!
    Én nagyon sajnálom, hogy szünetelsz, alig vártam mindig a frisset!!!!!!! És egy ilyen senkiházi miatt....ezt nem értem!
    Remélem még megondolod magad ezzel kapcsolatban, mi melletted állunk és a rosszakaróid valószínű kis semmi emberek, akiknek nincs saját életük, hogy azt éljék, és ebben élik ki magukat!
    Puszi : Amy

    VálaszTörlés
  7. Drága Aby,
    Nem okoztál csalódást, engem is kikészített volna ha egy ismeretlen írogatott volna nekem. Imádtam az írásaidat, ezt különösen, de megértelek, és szerintem ezért senki sem fog bármit is a szemedre hányni. A te életed és ha nem szeretnél írni akkor mindenki meg fog érteni téged.
    Remélem összejön a szerződés :D
    puszi: Leila

    VálaszTörlés
  8. Aby!

    Nem azért kell blogot írni, hogy más mit gondol róla(d), hanem annek ellenére. Nem szabad hogy elvegye egyetlen egy olvasó a kedvedet, főleg úgy hogy vagy húsz másik cáfolja őt.
    Blogot írni jó, de ezt te is tudod. Nem kell rajta stresszelni. Az ihlet vagy jön vagy nem.
    Ha erőltetik abból jó nem sül ki. Ezt nem csak neked írom hanem a kommentelődnek is. Ha akar valami jót olvasni arra lehet hogy várnia kell. Megéri türelmesnek lenni. Hiszen azt a történetet lehet igazán jól olvasni amibe az írója beleadta a szívét-lelkét.
    Remélem visszatérsz. Nem szeretek olyan blogot olvasni amit először örömmel írnak majd csalódottan abbahagyják...

    VálaszTörlés
  9. Szia Aby!

    Egy ideje nem jártam erre sajnálom (államvizsgáztam), és szomorúan olvasom, hogy mi történt:(
    Nem tudom, hogy egyesek honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy ennyire belegázoljanak más lelkébe. Csak a te magánügyed, hogy mikor miből frisselsz, hogy mikor érzel erőt és kedvet arra, hogy megírj egy újabb történetet.
    Most bepótoltam a lemaradásom, és nem csalódtam:) továbbra is imádom a Te Edwardod, és azt ahogyan visszaadod őt nekünk:) Tény, hogy én is csak időnként kommenteltem, de ettől függetlenül rendszeres látogatója vagyok a blogodnak, és megfogadtam, hogy ha túlleszek a vizsgáimon, a többi történetben is felveszem a fonalat.
    Megértem a döntésedet, de szeretném ha tudnád - és szerintem ezt sokunk nevében írhatom - hogy szeretjük a történeteidet (és általuk ismeretlenül Téged), maradunk és várunk Rád, ameddig csak kell. Koncentrálj arra, ami igazán fontos, és amiben örömödet leled most:)
    Puszi, Anita

    VálaszTörlés
  10. Szia Aby!
    Szomorúan olvastam ezeket a sorokat. Ügyesen fűzted a sorokat, szerettem olvasgatni az írásaidat, mert a Twilight saga valahogy Edward szemszögéből az igazi. Számomra. És Te nagyon jól közvetítetted nekünk. Csak remélni merem, hogy idővel újra visszatalálsz a történethez. Addig is (ahogy Anita is írta) koncentrálj arra, amiben most igazán örömödet leled! Azért időről időre reménykedve majd visszajövök, hátha folytatod. Pusz

    Ps. a kommenteléssel kapcsolatban is megértelek, mert én is írogattam egy másik blogomban ezt-azt, és jól esett volna, ha az olvasók (akik meglepően sokan voltak) néha megírták volna a véleményüket. Még buzdítottam is őket, mondván, bírom a kritikát, csak nyugodtan, de még így sem írtak. Elég lelombozó érzés. Persze, lehet, hogy így jártam jobban :)

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok Drága Olvasóim!

    Először is szeretném megköszönni a rengeteg biztató szót, támogatást és szeretetet, amivel újra és újra bebizonyítjátok, hogy milyen rendkívüli helyet foglalok el a szívetekben. :)

    Kedves Marcsi!

    Nagyon örülök, hogy tetszenek az írásaim. Annak pedig még jobban, hogy többen vannak azok, akik tiszteletben tartják, hogy mikor és hogyan frissítem az oldalt. Hálás lehetek az elégedetlenkedőnek, amiért az ő hatására jó pár névtelen olvasóm megmutatta magát és kiállt mellettem, ami új erőt és lendületet adott a folytatáshoz. :)

    Remélem, hamarosan Edward is úgy gondolja majd, hogy itt az ideje egy friss fejezetnek. :)

    Sokszor csókollak! :)


    Kedves Orsy!

    Amikor megírtad a véleményedet és elolvastam, bevallom, potyogni kezdtek a könnyeim. Nagyon mélyen érintettek a szavaid. Köszönöm! Végtelenül hálás vagyok Neked! :)
    Elárulok Neked egy titkot: én is különc vagyok!!! :D Én is mindig úgy éreztem, hogy senki sem ért meg. Sokat kaptam az olvasóktól és azoktól, akiket blogos létem alatt ismertem meg. :) Remélem, hogy a következő találkozóra esetleg felbátorodsz és el tudsz jönni közénk. Mert akkor biztosan rájössz majd, hogy mennyire különleges vagy. :) Mindannyian különlegesek és egyediek vagyunk. :) Ezt sose feledd! :) Mérhetetlenül meghatódtam, hogy Neked ilyen sokat jelentenek az írásaim, és hidd el a véleményed igenis számít!!! Nekem legalábbis mindenképpen! :)

    Köszönöm, hogy olvasol és vársz rám! :)


    Kedves Angi!

    Igen, emlékszem. :) A Szerelmünk gyümölcséhez is írtad, hogy nem szeretsz online olvasni. Nagyon szépen köszönöm Neked, hogy ennek ellenére írtál nekem. Hálás vagyok, amiért megtisztelsz a bizalmaddal és továbbra is az olvasóim között tudhatlak! :)

    Köszönöm, hogy mellettem álltok! :)


    Kedves Timi!

    Nagyon szépen köszönöm, hogy Te is hangot adtál a véleményednek. :) Remélem, ha folytatódni fog a történet, számíthatok a kommentjeitekre. :) Végtelenül sokat jelent, hogy kiálltok mellettem és támogattok! :)
    Örülök, hogy örömet szerezhettem Neked a soraimmal, és remélem, hogy a további írásaim is ugyanilyen örömöt fognak jelenteni Neked! :)

    (folyt.köv.)
    Aby <(@ˇvˇ@)>

    VálaszTörlés
  12. Drága Judit!

    Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad a véleményedet. Igen, számtalanszor próbálkoztam, hogy megértessem az olvasókkal mennyire fontos a visszajelzés. Sőt, még ma is próbálkozom. Egy kezdő írónak hihetetlenül sokat nyom a latban az olvasói véleménye. Végtelenül hálás vagyok azoknak, akik a kezdet kezdetén a hozzászólásaikkal és a támogatásukkal elindítottak ezen az úton, amit ma már a saját utamnak érzek és tudom, hogy jó helyen vagyok. De ezt a rendszeresen kommentelő olvasók nélkül sosem érhettem volna el. Elmondhatatlan érzés, amikor kiállnak melletted, amikor egy-egy fejezetre, amit te nem érzel annyira jónak, azt írják, hogy fantasztikus. Persze, a negatív kritika is lehet építő. Amikor valaki megvilágítja egy másik nézőpontból a történetet. Amikor rámutat, hogy ez vagy az miért nem tetszett neki. Szeretem, ha az olvasók elmondják a véleményüket. Mondjuk, hogy mit hiányoltak vagy mit képzeltek másként. Hiszen az olvasó teljesen másként szemléli a fejezetet. Ezért fontos a visszajelzés. Hiszen Nektek íródik a történet. Fontos, hogy tudjam, ti hogy látjátok az adott helyzetet. Ebből tanulok és legközelebb esetleg megpróbálom én is másként szemlélni a dolgokat. :)
    Tudom, hogy az ilyeneket nem kerülhetem ki. Túl sokan vannak! De eddig még akárhányszor történt ilyesmi, pozitívan jöttem ki belőle. Ezt szintén csakis az olvasóknak köszönhetem.
    Nagyon hálás vagyok, amiért legalább ilyenkor megmutatják magukat és friss levegőt juttatnak a tüdőmbe, hogy tovább tudjak lépni. :)
    Igen, nyújtottál egy kis vigaszt! :)


    Kedves Amy!

    Nagyon szépen köszönöm a véleményt. Természetesen valahol megértelek, hogy rosszul esik, hogy azokat büntetem, akik türelmesen kivárják a frisst. De hidd el, nem büntetésnek szántam. Egyszerűen szükségem volt egy kis időre, hogy újra szeretettel fordulhassak a történet felé. Jót mosolyogtam, amikor azt írtad, hogy ezeknek az embereknek nincs saját életük. :) Teljes mértékben egyet értek. Egyelőre nem teszem zárttá a blogot, mert úgy gondolom, hogy azzal az új olvasókat megfosztanám a történettől. Ez pedig ugyanúgy nem fair, mint Titeket büntetni egy ilyen nevesincs illető miatt.
    Igyekszem visszatalálni a történethez. Remélem, hogy a freeweben is hamarosan befejezik a karbantartást és újra elérhetővé válik a honlap.
    Addig is köszönöm mindannyiótoknak a támogatást és a türelmet! :)


    Kedves Leila!

    Nagyon aranyos vagy. :) A próféta szóljon belőled. :) Remélem, hamarosan olvashattok majd a regényem főszereplőiről és a történetről, ha összejön a szerződés. :) Addig is újult erővel folytatom a blogos történeteket és természetesen a novellaírást sem hanyagolom el. ;)


    Kedves Névtelen!

    Mintha csak a saját szavaimat olvasnám. Igazad van. A jó történethez ihletre van szükség. Én még sosem írtam olyat, amibe ne tettem volna bele apait-anyait. Szeretem beleélni magam a történetekbe. Imádom, amikor egy-egy szereplő megmutat nekem egy-egy jelenetet, és azt az ő szemén keresztül wordbe vethetem. Van jó pár vicces sztorim arról, hogy milyen lehetetlen időpontokban képesek a szereplők megnyilvánulni. :)
    Jól esik, hogy megértitek, az írás nem megy gombnyomásra. Ígérem, hogy ezentúl is megtalálható lesz a soraimban a lelkem és a szívem. :)

    (folyt.köv.)
    Aby <(@ˇvˇ@)>

    VálaszTörlés
  13. Kedves Anita!

    Remélem, hogy jól sikerült az államvizsgád. :) Ha tudtam volna, biztosan drukkolok, ahogy Ti is drukkoltatok nekem. :)
    Tudom, hogy sokan nagyon elfoglaltak vagytok, és megtisztelve érzem magam, amikor a kevés időtökből nem csak az olvasásra, hanem a kommentírásra is szakítotok időt. :)
    Bízom benne, hogy a többi történetem is legalább annyira fog tetszeni Neked, mint amennyire a Thunderstorm tetszett/tetszik. :)
    Köszönöm, hogy biztosítottál a szeretetedről/szeretetetekről. Rengeteget jelent! Hálás vagyok a soraidért!


    Kedves Golden!

    Nagyon szépen köszönöm, hogy megtiszteltél a véleményeddel! Végtelenül hálás vagyok, amiért ilyen sokan biztosítottatok a támogatásotokról. Igen, elég lelombozó tud lenni. Főleg, amikor olyan sokszor megkérdezik, hogy mikor lesz friss, utána pedig nem írnak véleményt. Nagyon szeretem ezt a történetet, mert úgy gondolom, hogy Edward szemén keresztül olyan rejtett részletekre derülhet fény, amit az olvasó az eredeti könyvek olvasása közben nem is sejtett. Sőt, elárulom, hogy ennek a sztorinak hatalmas csattanót tartogat a vége. :) Szegény Atyus tűkön ül, mert még neki sem árultam el. :P

    Köszönöm, hogy a véleményeitekkel újra erőt öntöttetek belém! Remélem, továbbra is méltó leszek a bizalmatokra!

    Őszinte szeretettel:
    Aby <(@ˇvˇ@)>

    VálaszTörlés
  14. Kedves Aby!

    Köszönöm a kedves szavakat és a tájékoztatást az oldalaiddal kapcsolatban.
    Remélem hamarosan helyreáll a megszokott rend.

    Üdv

    Marcsi

    VálaszTörlés
  15. Kedves Marcsi!

    Én is hasonlóképpen. :) Ma délutántól végre újra elérhetővé vált a honlap. :)

    Még egyszer köszönöm a támogatást! :)

    Szeretettel:
    Aby <(@ˇvˇ@)>

    VálaszTörlés
  16. Aby!
    Örülök, hogy új erőre kaptál! :)
    Mi türelmesen várjuk a folytatást. :)
    Köszi, hogy válaszoltál, ráadásul egyenként, mindenkinek!
    Puszi: Angi

    VálaszTörlés
  17. Kedves Angi!

    Igazán nincs mit. :) Én tartozom hálával, amiért ilyen megértőek és kedvesek vagytok. :) Iszonyúan jól esett, hogy ennyien biztosítottatok a támogatásotokról és a szeretetetekről. Miközben válaszoltam és visszaolvastam a hozzászólásaitokat, mélységesen meghatódtam.

    Nem győzöm elégszer megköszönni Nektek!

    Köszönöm!

    Puszi:
    Aby <(@ˇvˇ@)>

    VálaszTörlés
  18. nem kell az ilyen emberekkel foglalkozni ..ők sem tudnának jobbat mint te ... figyelembe se kell venni ..mi tudjuk hogy jó ez a blog ..és sokkal érdekesebb ha nem rögtön van új story...ne foglalkozz ilyen emberekkel

    VálaszTörlés
  19. Szia, Lexi!

    Nagyon szépen köszönöm, igazán aranyos vagy. :) Amit a fejezetekre vonatkozóan írtál: "[...]sokkal érdekesebb ha nem rögtön van új story[...]", mosolyt csalt az arcomra. :) Örülök, hogy úgy gondoljátok, hogy érdemes várni a folytatásra. :)
    Mérhetetlenül jól esett és nagyon sokat jelentett/jelent nekem, hogy ilyen sokan kiálltatok/kiálltok mellettem. :)
    Ne aggódjatok, nem hagytam abba végleg a történet írását. :)) Ma visszakaptam a laptopomat, úgyhogy remélem, vele együtt az ihlet nevű őrület is hamarosan visszatér. :D
    Mindenkinek szép nyarat kívánok! :)

    Sok szeretettel:
    Aby <(@ˇvˇ@)>

    VálaszTörlés
  20. Szia Aby!
    Na, laptop után ihlet is visszatér lassan? Igazán jó lenne *sóhaj*

    VálaszTörlés
  21. Szia, Golden!

    A laptopot, amint visszakaptam, újra vissza kellett vinni a szerelőhöz. Ráadásul az asztali gépem monitorja is elromlott, nem ad képet. Most egy '94-es monitort használok, amivel pedig alig lehet látni valamit, és nagyon fáj tőle a szemem is. De a laptop elvileg már otthon vár rám megint. Ha újabb probléma lesz vele, akkor, ahol használtan vettem, kicserélik egy másikra.
    Ennek fényében nagyon remélem, hogy hamarosan visszatérhetek Edwardhoz és hozzátok is. :)

    Jól esik, hogy ennyire várod a történet folytatását. Köszönöm! :)

    Szeretettel:
    Aby <(@ˇvˇ@)>

    VálaszTörlés
  22. Szia!Ne haragudj nem akarlak sietettni vagy bármi ilyesmi de a 5. Fejezet ( 2.rész) után nem találtam meg a 6. fejezetet .Még nem írtad meg vagy én vagyok a béna , hogy nem találom ? De amúgy egyszerűen imádom az írományaidat nagyon megfoktak . És nem is tudod elképzelni mennyit nevettem amikor az ágyékos/megykemyésedéses rész volt na az valami hihetetlen volt! REndszeres olvasód leszek. Nagyon sajnálom , hogy csak most találtam rá az írásaidra. :DD Amúgy meg Yvette voltam...

    VálaszTörlés
  23. Szia, Yvette!

    Ne haragudj, hogy csak most válaszolok. Remélem, jársz még erre, hogy elolvasd a soraimat. :)
    Nagyon szépen köszönöm a biztató és dicsérő szavaidat. :)
    Az 5. fejezet 2. része óta még nem írtam meg a történet következő részét. Sajnos nem tudom megmondani, hogy mikor leszek képes megírni a folytatást. Nagyon remélem, hogy hamarosan újra felfedezem az írás csodáját.

    Hálásan köszönöm a véleményt!

    Szeretettel:
    Aby <(@ˇvˇ@)>

    VálaszTörlés
  24. Hello! Az a helyzet hogy en nem regen talatam ra erre az oldalra, de amit eddig olvastam belole az egyszeruen zsenialis!!biztos vagyok benne hogy az egesz csodalatos!!! Ezelot is olvastam mar a twiligth - ot edward szemszogêbol, de ez az osszes ediginel jobb!!!! Egyszeruen csodalatos!!! Remelem hogy hamarosan folytatod , persze nem akarlak sietetni.
    Mar elottem is volt olyan aki itt azt irta kommentbe hogy senki sem erti / ertette meg. Velem is valami ilyesmi a helyzet. Mindenki hibbantnak tart azet mert 12 eves koromra egyfolytaban olvasok. De ezt a blogot mar ajanlottam tobb twilight fan baratomnak is es bar ok eddig csak a filmet lattak egyetertenek velem abban, hogy mint mar mondtam zsenialisan irsz!! Tehat nem kell torodni az olyan buta ( bar ez a szo az ilyen szemelyre nagyon finom megfogalmazas) emberekkel. En es a baratnoim is -mi is - nagyon szeretjuk amit csinasz es hajlandoak vagyunk akar egy evig is varni az uj reszre ha akkor elolvashatjuk
    Puszi: Lili
    U.I.: Bocsi az ekezetek miatt.

    VálaszTörlés
  25. Szia! Mostanában találtam rá az oldaladra, és egyszerűen lenyűgözött! Nagyon szeretném ha folytatnád, hiszen elképesztően tehetséges vagy, tudom, hogy nem könnyű, de nem foglalkozz olyan kártékony szánalmas emberekkel, akiknek csak az a céljuk, hogy aláássák önbizalmad, türelmed. Nagy rajongód vagyok, méltányolnám, ha belenéznél a blogomba, amit mostanában csináltam :DDD
    Millió puszi: Panka

    VálaszTörlés

Copyright

myfreecopyright.com registered & protected